1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer


La xarxa Emprèn del Consell Comarcal de la Terra Alta ha ajudat a crear 13 noves empreses durant l’any 2016 i ha atès més de 100 consultesEl Consell Comarcal de la Terra Alta ha fet balanç de l’activitat emprenedora que s’ha desenvolupat a la contrada durant l’any 2016 a través de la Xarxa Emprèn. Segons les dades recollides, el Consell Comarcal de la Terra Alta ha realitzat més de 70 accions d’assessorament a empreses i emprenedors terraltins. Com a resultat d’aquestes accions d’assessorament, s’han creat 13 noves empreses i s’ha donat resposta a més de 100 consultes plantejades per les persones emprenedores i promotores de negocis i empreses locals.

A través de la Xarxa Emprèn del Consell Comarcal, s’han realitzat, també, accions de seguiment tècnic a 10 empreses creades en els darrers 3 anys per tal d’assessorar-les en el funcionament de l’empresa durant els primers anys i augmentar els seus nivells de competitivitat. De la mateixa manera, s’han realitzat diferents accions formatives i de sensibilització en matèria de creació d’empreses i foment de l’esperit empresarial, amb l’objectiu d’augmentar, a llarg termini, el nombre de persones amb voluntat de crear empresa, fent èmfasi especial en els col·lectius de persones en atur i entre la població dels centres educatius.

A més d’aquestes accions, la Xarxa Emprèn comarcal també ha facilitat la instal·lació de diferents empreses al centre empresarial, viver d’empreses situat a Gandesa, i ha assessorat iniciatives empresarials en l’àmbit del traspàs de negocis, tant per a les persones que volen cedir l’empresa com a les que estan interessades a gestionar negocis en funcionament, accions incloses dins del programa Reempresa, del qual forma part el Consell Comarcal.

Per a donar visibilitat a totes aquestes actuacions s’ha editat un full informatiu amb els serveis de l’entitat i s’ha habilitat un espai al web del Consell Comarcal amb informació referent a l’emprenedoria, en què destaca l’espai “El racó de l’emprenedor” i on es donen a conèixer aquelles empreses creades a la comarca amb el suport de la Xarxa Emprèn, fent especial èmfasi als projectes d’emprenedoria femenina per tal de promoure i visualitzar el talent femení de la Terra Alta.

Actes

loader
································· 
El Racó de l'Emprenedor
································· 
·································
·································
·································
·································
·································
·································
·································
  3r Premi Administració Oberta 2017

Cercador de les administracions públiques