1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer


Eines de coneixement als professionals de la restauració

 

INSCRIPCIONS  -  PROGRAMA

Arran del treball realitzat al 2017 i 2018 amb Fundació Alícia, es detecta l’inquietud del sector de la restauració per millorar els productes i processos que actualment ofereixen.  Aquesta millora és un pas necessari per a fomentar el turisme a la comarca i complementar la visió de “territori gastronòmic” que s’està treballant des del món del vi i l’enoturisme i més recentment des del sector de l’oli i l’oleoturisme. Producte local i Restauració han d’anar de la mà!

 

En aquest sentit, ens complau presentar-vos  uns seminaris que hem organitzat per dotar de les eines de coneixement als professionals de la restauració de la Terra Alta per a optimitzar els seus productes i serveis, fomentant un treball de qualitat a fi de millorar la competitivitat laboral del sector.

Que pretenem?

·         Promoure la utilització de productes locals als restaurants i comunicar-ho eficientment als clients.

·         Millorar la gestió d’al·lèrgies i intoleràncies de manera més segura i plaent per comensals amb necessitats específiques d’alimentació

·         Donar a conèixer les tendències alimentàries més actuals i les motivacions dels nous comensals potencials.

·         Incentivar la innovació en el sector de la restauració

Actes

loader
································· 
El Racó de l'Emprenedor
································· 
·································
·································
·································
·································
·································
·································
·································
  3r Premi Administració Oberta 2017

Cercador de les administracions públiques