1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer


Jornada solidària de la Terra Alta #paralosvalientes Recaudació en benefici del SJD Pediatric Cancer Center de Barcelona.

Amb l’objectiu de col.laborar amb l’Hospital Sant Joan de Déu en la creació del SJD Pediatric Cancer Center a Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d’Europa i que pretén ser referent mundial en l’atenció integral dels nens/es amb càncer, desitgem organitzar una jornada lúdica per a infants i adults a Gandesa que s’impliquin en el suport als menuts malalts i aprenguin el valor dels petits gestos en accions prosocials i de salut.


La iniciativa sorgeix de persones particulars que volem implicar als nostres fills, a les administracions, teixit empresarial, mitjans de comunicació, escoles, instituts, associacions, entitats, voluntaris i qualsevol persona que hi tingui interès en dur a terme una jornada carregada d’activitats amb finalitat benèfica. La iniciativa comptaria amb el reconeixement del propi Hospital Sant Joan de Déu i fins i tot hi hauria programada l’entrega al mateix hospital d’un taló amb tots els beneficis recaudats.


Ens cal el suport de tothom per tirar-ho endavant. Volem que tota la comunitat prengui consciència de l’impacte del càncer infantil, un càncer que afecta al desenvolupament, que és molt diferent del dels adults i que no rep el mateix finançament. Volem que tothom col.labori dins les seves possibilitats (siguin o no econòmiques). El càncer és una malaltia existent en gairebé totes les famílies i no ens és difícil entendre el drama que viuen els pares de nens que han de viure aquesta situació. Volem ensenyar als nostres fills els valors de l’esforç i el cooperativisme per a una gran causa i sobretot potenciant i donant valor al que cadascú pot aportar.
De forma general es tractaria de programar activitats diverses per a petits i adults durant un dia (en principi el diumenge dia 7 d’abril de 2019). D’aquesta manera contribuir a l’objectiu final de col.laboració, principalment recaudar diners. També volem aconseguir enviar als nens afectats de càncer, ingressats a l’hospital, totes les mostres de suport i carinyo que ens siguin possibles (a ells i a les seves famílies).
Endavant! Moltes gràcies!

Contacte:
Sonia Monforte 657 966 939
Maria Puey 678 625 728
Montse Barceló 680 455 968

Actes

loader
································· 
El Racó de l'Emprenedor
································· 
·································
·································
·································
·································
·································
·································
·································
  3r Premi Administració Oberta 2017

Cercador de les administracions públiques