Finalitzen les sessions del Seminari de caracterització dels actius enològics de la Terra Alta

  • Imprimeix

El passat dia 5 de novembre va tenir lloc al restaurant Nou Moderno de Vilalba dels Arcs la darrera sessió del Seminari de caracterització  dels actius enològics de la Terra Alta dins del marc del Projecte Treball a les 7 comarques,subvencionat pel SOC i cofinançat pel FSE, que desenvolupa el Consell Comarcal de la Terra Alta.

Aquest seminari, que segueix la línea del desenvolupament del Pla director de l’enoturisme a la comarca, ha constat de 4 sessions que s’han dut a terme en diferents restaurants de la comarca: Miralles (Horta de Sant Joan) , Piqué (Gandesa) Ca l’Angel (el Pinell de Brai) i Nou Moderno (Vilalba dels Arcs). El seminari ha comptat amb una trentena de participants, la major part dels quals provenia del sector de la restauració de la comarca.  

El seminari ha comptat com a docents amb professors experts de la Universitat Rovira i Virgili, que han donat a conèixer diferents aspectes del mon del vi, com ara els mecanismes de la degustació, els processos de vinificació, l’elaboració de vins de criança i qüestions relatives al maridatge i el servei de vins.