1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer


Terra Alta, Territori Enoturístic.

Continuem treballant per què  La RUTA DEL VI  de la  TERRA ALTA sigui una realitat!. Una aposta necessària per plantejar junts el futur de l’enoturisme a la zona.

Encara queda molta feina a fer, com per exemple: Què podem fer ara per donar a conèixer la nostra proposta enoturística? I quines possibilitats de comercialització tenim als mercats turístics actuals? Quin paper ha de jugar la Garnatxa Blanca com a varietat diferenciadora? Que podem aprendre d’ altres experiències territorials?

Trobarem algunes respostes en les diferents xerrades plantejades al programa. Us hi esperem!

 

Dia: Dilluns 17 de juliol

Hora: 9.15h

Lloc: Celler Cooperatiu de Gandesa

 

Inscripcions aqui!!!

 

Nota: Tenim previst de tancar la Jornada amb un dinar a un Restaurant de Gandesa, es podreu inscriure el mateix dia 17/07 a l’ inici de la Jornada.

Guia: Gaudeix lestiu! recursos de lleure

El Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca (Institut Català de les Dones) ha elaborat per als mesos de juliol i agost la guia ‘Gaudeix l’estiu! Recursos de lleure’ amb materials de lleure (còmics, novel·la, relats curts, epistolaris, música, pel·lícules, viatges, diaris personals, biografies, poesia, teatre i contes infantils) procedents del seu fons i disponibles en préstec. 

http://dones.gencat.cat/web/.content/03_ambits/docs/cdoc_guiabib_gaudeixestiu.pdf

Aprofitem també per convidar-vos a donar-vos d’alta de l’InfoCentreDoc: butlletí del Centre de Documentació de l’Institut Català de les Dones, on cada el Centre de Documentació destaca guies, seleccions bibliogràfiques, butlletins de sumaris de revistes especialitzades, darreres adquisicions, etc.. Podeu subscriure-us aquí.

 

Una vintena de participants a un taller internacional d'arquitectura visiten avui la comarca de la Terra Alta

 

En el marc del conveni signat entre el Consell Comarcal de la Terra Alta i la Universitat Politècnica de Catalunya per a la realització d'un taller internacional Arquithectural Innovation-Inverted Urbanism a la comarca, ha tingut lloc avui la visita d'una vintena de participants al taller procedents d'EUA, Equador, Itàlia, Ucraïna i la resta de l'Estat espanyol, amb un professor de Chicago, per tal de conèixer de primera ma la realitat de la comarca de la Terra Alta.

Llegeix més...

Actes

loader
································· 
El Racó de l'Emprenedor
································· 
·································
·································
·································
·································
·································

Cercador de les administracions públiques


Consell Comarcal Totes les administracions

Els alumnes de l’escola Doctor Ferran de Corbera d’Ebre han engegat un projecte d’ajuda als refugiats sirians anomenat “Children to children”, mitjançant l’ONG Save the children.