1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer


Trobada de la Gent Gran de la Terra Alta

Un total de 27 empreses i activitats agràries de la Terra Alta participen a Benvinguts a Pagés 2018

 

Avui ha tingut lloc la presentació de la iniciativa Benvinguts a Pagès 2018 a la comarca de la Terra Alta. L'acte s'ha celebrat a les noves  instal·lacions del celler SAT La Botera de Batea, i ha comptat amb l'assitència dels responsables de les diferents explotacions, restaurants, allotjaments i activitats complementàries participants de la contrada. En concret, un total de 27 empreses i activitats vinculades al sector primari terraltís'han sumat a la iniciativa: nou explotacions agrícoles i ramaderes, deu establiments d'allotjament, quatre restaurants i quatre activitats complementàries.

Llegeix més...

El programa Joves en Pràctiques de la Garantia Juvenil de la Terra Alta encarrila la fase final havent donat feina a 10 joves durant sis mesos

El passat divendres 11 de maig va tenir lloc la sessió de tancament del programa Joves en Pràctiques de la Garantia Juvenil al Telecentre del Consell Comarcal de la Terra Alta. El programa, que ha donat una oportunitat laboral mitjançant un contracte remunerat en pràctiques a deu joves a diferents administracions de la comarca durant sis mesos, finalitza el pròxim dia 28 d’aquest mes de maig.

Llegeix més...

La Terra Alta participa a la tercera edició de ‘Benvinguts a Pagès’ amb explotacions agrícoles i ramaderes, restaurants, allotjaments i activitats complementàries

La comarca de la Terra Alta participarà el dissabte 9 i el diumenge 10 de juny de 2018, a la tercera edició de Benvinguts a Pagès, una iniciativa que pretén ser la gran festa del món rural de Catalunya mitjançant l'obertura de portes de les explotacions agràries al públic familiar de manera gratuïta en un cap de setmana turístic a Catalunya. L'objectiu de Benvinguts a Pagès és potenciar l’oferta de productes per als ‘foodies’ i incorporar rutes turístiques per visitar explotacions de comarques properes durant el segon cap de setmana de juny en què els productes alimentaris del territori esdevenen protagonistes.

Pel que fa a la comarca de la Terra Alta, els dies 9 i 10 de juny, de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h, es podran visitar les següents explotacions agrícoles i ramaderes:

Llegeix més...

Ajuts per l’assistència als seminaris i cursos d’estiu de la universitat oberta de catalunya (uoc) 2018

El Consell Comarcal de la Terra Alta col·labora amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) subvencionant el 50% dels cost de la matrícula a les persones empadronades en un municipi de la comarca de la Terra Alta que s'inscriguin a seminaris i cursos d'estiu d'aquesta universitat. 

Les bases reguladores es poden consultar al BOPT núm. 99, de 24 de maig de 2017. 

El termini de presentació de les sol·licituds d’ajut al Consell Comarcal serà del dia 14 de maig de 2018 fins el dia 14 de juny de 2018. 

Més informació a l’apartat d’Ajuts i Subvencions de la web del Consell Comarcal de la Terra Alta: www.terra-alta.cat 

Informació dels seminaris i cursos a l’enllaç de la UOC: 

http://estudis.uoc.edu/ca/seminaris-cursos/

 

Actes

loader
································· 
El Racó de l'Emprenedor
································· 
·································
·································
·································
·································
·································
·································
·································
  3r Premi Administració Oberta 2017

Cercador de les administracions públiques