1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer


Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta

La comarca de la Terra Alta celebrarà del 23 de febrer al 25 de març les novenes Jornades Gastronòmiques del Corder, un certamen gastronòmic que té l'objectiu de promocionar els productes de qualitat de la contrada, especialment el corder, però també l'oli i el vi, entre altres.

Llegeix més...

Art al Ras a la Pobla de Massaluca

Relleu al capdavant de l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta

•Des del passat 29 de gener, Pilar Miró és la nova presidenta de l’Associació 

•L’entitat representa més de 80 empreses turístiques de la comarca

L’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, que engloba més de 80 empreses turístiques de la comarca (cases rurals, apartaments, hotels, restaurants, cellers, molins i empreses d’activitats, entre altres) té nova presidenta. Pilar Miró ha agafat el relleu de Felip Segura, qui havia liderat l’Associació durant més de 6 anys.

Llegeix més...

Es constitueix l'associació CONLLOGA, de pares i mares de la Terra Alta

CONLLOGA es constitueix com a associació després d’estar en funcionament com a grup de suport a les famílies durant dos anys. Es tracta d’una associació de pares i mares de la Terra Alta que va néixer amb la necessitat de compartir inquietuds sobre temes de criança, lactància i educació, i fer tribu en l'àmbit familiar, per aprendre els uns dels altres a partir de les experiències individual.

Llegeix més...

Tasques de descripció arxivística dels fons municipals de Caseres i Gandesa a l’Arxiu Comarcal de la Terra Alta

A l’Arxiu Comarcal de la Terra Alta ha ingressat, durant el 2017, el fons municipal de Caseres. Es tracta d’un fons d’uns 12 m/l aproximadament que ha passat per un tractament de neteja i desinfecció per deixar la documentació en condicions per poder ser tractada arxivísticament. 

A més a més, l’Arxiu Comarcal ha continuat, durant el 2017, amb les tasques de descripció documental del fons municipal de l’Ajuntament Gandesa, iniciades gràcies a les subvencions que ha concedit la Diputació de Tarragona en anys anteriors. Durant el 2016 i el 2017 va ingressar més documentació històrica pertanyent a aquest fons municipal. Aquest és un fons 40m/l que conté documentació entre 1867 i 2004, tot i que el gruix de la documentació se situa entre 1939 i 1975. Inclou tota la documentació històrica que ha conservat l’Ajuntament de Gandesa després de diverses vicissituds històriques i climàtiques que han afectat notablement el fons. Gràcies a les anteriors intervencions, el fons va fer-se accessible a la consulta presencial l’any 2015 i durant el 2016 i 2017 s’ha ampliat i millorat l’accés.

Llegeix més...

Actes

loader
································· 
El Racó de l'Emprenedor
································· 
·································
·································
·································
·································
·································
·································

Cercador de les administracions públiques


Consell Comarcal Totes les administracions