1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer


Practica els hàbits cibersaludables - Fem una internet segura

 
El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha presentat la primera campanya del programa Internet Segura: “Practica els hàbits cibersaludables”. Un nou concepte que convida els ciutadans i ciutadanes a adoptar una cultura compartida de ciberseguretat en la navegació per la xarxa. Es tracta de la primera campanya de capacitació digital fruit de la voluntat del Govern de bastir un país cibersegur que protegeixi la ciutadania, les empreses i les institucions.
 
En clau positiva, la campanya s’articula sobre 5 eixos: dades segures, privacitat, frau digital, civisme digital i dispositius al dia. En totes elles, es presenta la ciberseguretat com a part de la quotidianitat en la nostra activitat a la xarxa i el ciutadà, n’és l’actor principal. És sobre l’usuari o usuària sobre qui rau la capacitat d’acció i de decisió.
 

L' educació prohibida. Fòrum del [Talent].

INSCRIPCIONS

‘L’Educació Prohibida’ és un projecte audiovisual col·laborat que reflexiona sobre els models educatius actuals i ens aporta idees i preguntes a tindre en compte. Si volem construir un món millor, basat en el bé comú, l'educació hauria de ser la nostra màxima prioritat. Cal que repensem allò que és inqüestionable.
Format: Visionat del documental i posterior obertura de debat. Sessió conduïda per Santi López-Villa.

Adreçat a professors, alumnes i tothom que tingui interès en aportar el seu valuós punt de vista sobre aquesta temàtica tant interessant.

La Fatarella inaugura la vintena edició de la Festa de l'Oli

La consellera d'Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà, ha inaugurat avui la vintena edició de la Festa de l'Oli de la Fatarella, un certamen que promociona els productes agroalimentaris i artesanals del municipi. La consellera ha sigut rebuda per les autoritats municipals a l'Ajuntament de la vila i, posteriorment, s'ha traslladat al Casal Municipal on han tingut lloc els actes inaugurals del certamen.

Llegeix més...

Concert de la Banda de Música de la Terra Alta per a commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones a la comarca


Avui ha tingut lloc als locals del Club Esportiu de Bot el concert de la Banda de Música de la Terra Alta per a commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, un acte organitzat pel Consell Comarcal de la Terra Alta. El concert ha coincidit amb el quart aniversari de la creació d'aquesta formació musical integrada per músics jóvens i veterans de totes les poblacions de la comarca. Al llarg d'aquests quatre anys, la banda ha tocat a les dotze poblacions de la Terra Alta, en celebracions com la d'avui, en el Dia de la Música, de la Pau... o altres esdeveniments d'àmbit comarcal.

Llegeix més...

Cloenda del curs de mòdul B sobre coneixement de la normativa sociolaboral a Arnes (Terra Alta)

El dia 26 de novembre va tindre lloc al Casal Municipal d'Arnes la cloenda del Mòdul B sobre coneixements de la normativa sociolaboral, que s'inclou dins del Servei de Primera Acollida. Aquesta formació  va adreçada a les persones nouvingudes.

Llegeix més...

Actes

loader
································· 
El Racó de l'Emprenedor
································· 
·································
·································
·································
·································
·································
·································
·································
  3r Premi Administració Oberta 2017

Cercador de les administracions públiques