1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer


Un pla de treball i formació dona feina a nou persones en atur a la Terra Alta

 

El Consell Comarcal de la Terra Alta engega, per cinquè any, el Programa Treball i Formació, amb la contractació de 9 persones per realitzar treballs a la Via Verda i als municipis de la comarca.

Llegeix més...

L’Oficina Jove de la Terra Alta incorpora un nou tècnic d’orientació educativa i salut

El Consell Comarcal de la Terra Alta aposta per dotar d’un nou servei a l’Oficina Jove, situada a l’edifici del Telecentre de Gandesa, per tal d’ampliar la cobertura als centres educatius de secundària.

Llegeix més...

El Consell Comarcal de la Terra Alta disposa d’un Servei d’Orientació i Acompanyament a famílies (SOAF)

 

El SOAF, que dóna cobertura a les Terres de l’Ebre, inicia el servei al Consell Comarcal de la Terra Alta. Es tracta d’un servei de caràcter universal i preventiu, un punt d'informació i assessorament en tot allò que fa referència a les necessitats i interessos de les famílies: se les acompanya per aconseguir una millora del seu benestar, potenciar les  pròpies capacitats d'afrontament i rebre suport en qüestions diverses que puguin afectar en la criança i desenvolupament dels seus fills i filles.

El servei dóna atenció a les famílies els dimecres de 9 a 13 h a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta (c. Bassa d’en Gaire, núm. 1 de Gandesa). Cal demanar cita prèvia al telèfon 608 719 394

La Direcció General de Famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, impulsa el Servei d’Orientació i Acompanyament a Famílies i la Fundació Privada Gentis l’executa al nostre territori.

El sector de l’oli i les olives de la Terra Alta es dota d’una Pla estratègic

El passat dijous 14 de desembre, al Telecentre de Gandesa, davant una representació del teixit empresarial del sector oleícola de la comarca de la Terra Alta, en el marc del programa Terra Alta Més, impulsat pel Consell Comarcal de la Terra Alta i el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), es va presentar el Pla rstratègic per al sector de l’oli i les olives de la Terra Alta, que té com a objectiu facilitar al sector poder fer front als principals reptes estratègics que té plantejats i assolir una millor posició competitiva.

Llegeix més...

La Garantia Juvenil ha donat ocupació a 11 joves dintre de les administracions locals i el Consell Comarcal de la Terra Alta, en el marc del programa “Joves en pràctiques”

 

La iniciativa impulsada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, a través del programa de Garantia Juvenil, pretén donar cabuda a aquells joves que hagin finalitzat els seus estudis i que encara no exerceixen la seva professió, mitjançant l’adquisició de competències i habilitats professionals durant aquest període de pràctiques remunerades.

Llegeix més...

Actes

loader
································· 
El Racó de l'Emprenedor
································· 
·································
·································
·································
·································
·································
·································

Cercador de les administracions públiques


Consell Comarcal Totes les administracions