1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer


Observatori de turisme comarcal.

El Gran Premi de MotoGP d'Aragó emplena un any més els allotjaments de la Terra Alta

 

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Alcanyís el Gran Premi Movistar d'Aragó de MotoGP al circuit de MotorLand. Durant els dies 23, 24 i 25 es calcula que més de 100.000 aficionats a la moto es congregaran a la capital del Baix Aragó.

Com en els sis anys anteriors, este esdeveniment emplenarà al cent per cent els allotjaments de tota l'àrea d'influència d'Alcanyís, tant en la modalitat d'hotel, com de cases rurals, apartaments o càmpings. A la comarca de la Terra Alta, situada a uns tres quarts d'hora en cotxe d'Alcanyís, l'ocupació és hores d'ara pràcticament total en els establiments dels dotze municipis de la contrada, segons confirma Felip Segura, president de Associació de Turisme Rural de la Terra Alta.Segura indica que la major part de les reserves s'efectuen amb molta antelació, pràcticament d'un any per l'altre. Les cancel·lacions de reserves que es produeixen al llarg de l'any s'ocupen gairebé d'immediat, ja que la demanda d'allotjament per part dels aficionats que es desplacen a Alcanyís és molt alta.

El públic que s'allotja a la Terra Alta està format bàsicament per persones que assisteixen al Gran Premi com a públic, si bé també hi ha reserves per part de membres d'equips i de persones directament implicades en l'esdeveniment esportiu. Felip Segura explica que es tracta de visitants d'arreu d'Europa; italians, francesos, irlandesos, belgues... i de la resta de l'Estat, com ara madrilenys, gallecs o, fins i tot, canaris. Aquests visitants es desplacen majoritàriament en moto i efectuen, normalment, una estada de dos dies, si bé també hi ha públic, l'arribat de més lluny, que allarga l'estada a la Terra Alta una tercera nit.

·································
·································
·································
·································
·································